Personliga strumpor med egna foton och mönster

Strumpmaskinen har fått mycket exponering på sistone med viss draghjälp från kändisar som Ellen Bergström och Dogge Doggelito. Grejjen med strumporna är att man kan sätta sitt eget motiv på de och göra de riktigt roliga. Varför nöja sig med tråkiga strumpor, när det går att göra såna med ansikten, favoritmaten, sin partner eller sitt husdjur på?

eget foto, strumpor med tryck

För att beställa strumpor från Strumpmaskinen tar man ett nytt foto eller använder något man redan har, eller har laddat ner från internet (tänk på rättigheterna). Fotot laddar man upp på sajten och väljer ett mönster på den strumpmodell man vill ha.

Alla strumpor skräddarsys sedan efter vad du som kund valt och du får strumpbeställningen rakt ner i brevlådan.

Högupplösta foton ger bättre strumpor

Som alltid när man ska trycka saker kommer fotokvaliteten att spela roll för hur bra resultatet blir. Om du vill trycka ansikten vill du väl att man ska kunna se vem det är?

Därför är det viktigt att fotot du laddar upp har tillräckligt bra upplösning och att det är taget med bra ljus. Det finns en fotoguide på Strumpmaskinens hemsida som kan vara bra att läsa på.

Olika modeller och storlekar av strumpor

Ytterligare en faktor som har betydelse är vilken strumpstorlek du väljer. Om du beställt för små strumpor kanske du måste dra ut de för att dina fötter ska få plats. Motivet kommer ju då också att dras ut och bli förvanskat.

8 olika motiv till strumpor

Man kan välja på tre olika strumpstorlekar; Small (35-38), Medium (38-41) och Large (41-45). Bakgrundsmotiven man kan välja på är Enfärgad, Mönstrad eller en Flagga.

Extra tillval är att sätta text på strumporna, vilket kostar 20 kr extra.